Google tényleg törölni fogja bárki fiókját December 10 után?
Figyelt kérdés
YouTube Gmail stb összes szolgáltatását törölni fogja a regisztrációnkat mert illegális tartalmakat tölt fel vagy csak azért is mert nem tölt fel videókat YouTube-ra?
Ez elég hülyeség lenne Google részéről, nagybátyám semmit nem töltött fel csak regisztrált.
Vagy itt az ideje másik email szolgáltatónak nézni?
Érdemes a kommenteket is olvasni!
Cikkek: [link]
Csak nem tudom ha ezt meglépik e akkor milyen email szolgáltatott és felhőtárhelyet keresek. Szerintetek?
Ha YouTube-ról sok videót törölnek akkor szerintem a Vimeo és a Dallymotion lesz a király, mert akkor szerintem a Herby is törölve lesz mert nem sok pénzt keres a Google-nak.
2019. nov. 17. 15:10
11/14 anonim válasza:
Te vagy olvasni nem tudsz, vagy nem beszélni Magyar, vagy nem érteni magyar, vagy csak lusta vagy.
12/14 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, ha 1 évig nem lépek be törlik a fiókomat. nCore is törli ha nem használjuk.
2019. nov. 17. 18:16
14/14 anonim válasza:
Semmi közük egymáshoz, még csak nem is egy témakörbe tartozó oldalak. Nem összehasonlítási alap, hogy egy torrentoldal - aminek fő célja az aktivitás - kiszórja az inaktív tagokat, vagy e-mail szolgáltató mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!