Miért nem tudok kapcsolódni a laptopommal az internethez?
A routert is kapcsoltam már ki...
Az sem segített sajnos :/
Se kábelen, se wifi-n nem kapcsolódik?
Windows 10?
Esetleg csak Nyilvános lett a hálózati profil, próbáld Otthoni magánhálózatra visszaállítani.
Utólag telepített komplex (internetes) víruskereső frissítése is zavart már be ismerősöknél, a víruskereső eltávolítása-újratelepítése megoldotta.
Wifi driver frissülése is okozott már gondokat, az Eszközkezelőben, a hálókártya tulajdonságainál, az illesztőprogram visszaállításával helyreállt.
Rendszergazdai parancssorba add ki a következő parancsokat:
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
Beírtam őket, első kettőnél azt írta: “Szétkapcsolt állapotban nem lehet műveletet végezni...” és “Hiba történt a Vezeték nélküli hálózati kapcsolat adapter megújítása közben: Az RPC-kiszolgáló nem érhető el.”
A többi kód nem használt semmit :/
Ez esetben maga a kapcsolat sem jött létre a router-rel.
Először megpróbálnám törölni a jelenlegi vezeték nélküli kapcsolatot és újra csatlakozni a wifi jelszóval.
Óra melletti wifi ikonon jobbegérgomb > Hálózati és megosztási központ > (balra) Vezeték nélküli hálózatok kezelése > kijelölöd a megfelelő wifi kapcsolatot > Eltávolítás
Majd klikkelj az óra melletti wifi ikonra > válaszd ki a wifi hálózatodat > Csatlakozás > wifi jelszó beírása.
Eltávolítottam, de ugyanazt írja ki...
A minap megpróbáltam mobilinternettel csatlakozni, és azzal sem engedte, szóval gyanítom, hogy egyik hálózattal sem tud kapcsolódni :/
Köszönöm szépen az eddigi segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!