Segítséget szeretnék torrent témában (bőv lent)?
Figyelt kérdés
Üdv! Adott egy torrent 140 részes sorozat csak egy részt töltöttem le (többet nem is akarok letölteni) kész lett és a torrent oldalon miért letöltést mutat még? nem seed-et (nCore) le kell töltenem az összes részt ahoz hogy seed-et mutasson? nem szeretném mert 50gb lehet ez ellen tenni valamit? mert nem találtam erről infót?2019. nov. 14. 22:02
1/2 anonim válasza:
Amennyiben a kliensedben a torrent státusza 100% és a le nem töltött fájloknál nincs ott a pipa akkor át fog váltani seed állapotra, ha frissül. Egyáltalán nem kell letölteni az összes részt.
2/2 anonim válasza:
ncore -re és más oldalra én így javaslom:
youtube.com/watch?v=7I_14T8YpQA
Megéri megnézned, és megtanulnod használni a látottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!