Másnak is tűnnek/tűntek el random emberek facebookon az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
Nézegettem az ismerősöket és észrevettem hogy olyanok nincsenek a barátlistámon akikkel majdnem napi szinten beszélgettem.Rájuk írtam és többen is azt mondták hogy ők nem töröltek le.De hát én sem töröltem őket...Más meg biztosra nem tud a fb fiókomban turkálni mert minden lehetséges módon védve van...2019. nov. 13. 21:26
2/3 anonim válasza:
Igen. Akik meghalnak azok ritkán hagyják meg a végrendeletülben a facebook usernév-passw párost hogy az örökösei értesíthessenek. Így te csak azt látod hogy eltüntek. Örökre.
De olyan eset is lehet hogy börtönbe kerültek, évekre. Onnan sem tudnak belépni..
3/3 anonim válasza:
Vagy simán csak kamuznak, és ők töröltek le csak nem akarják beismerni.
Nem rég én is leszelektáltam a fészbúk ismerőseim listáját kemény 30+ főre.
Csak azokat hagytam meg akik valóban fontosak, és a családtagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!