A facebook mit szarakodik velem, minek neki az okmányomról kép, amikor 7 éve megvan a profilom?
Annyi, hogy letöröltem a képeimet pár hónapja. Pár hete meg azt írta a facebook, hogy valaki jelentette a fiókomat, hogy kamu vagyok, ezért erősítsem meg a nevemet. Megtettem, most is ezt akarja, de ezután már az okmányaimról kér képet?
Ezek mégis mi a fenét képzelnek magukról?
Én biztosan nem fogok semmilyen okmányt sem megadni ezeknek a szemétládáknak, hogy azután eltárolják.
2.: Ne okoskodjál már! Ha hülye vagy, akkor ne írj. Nem enged belépni sem.
Így hálálták meg a 10+ éves tagságomat :D
Ezt a profilt 7 éve használtam, azelőttit pedig 3 évig.
Mit vársz egy olyan oldaltól, amit egy antiszociális gyökér irányít teljhatalmúlag? Már a saját részvényesei is utálják.
És jegyezd meg: nekik te csak egy adat vagy. Meg egy potenciális pénztárca. Semmi több. Ez az ő hozzáállásuk. Idővel persze ebbe bele fognak bukni, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy pár éven belül ez megtörténne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!