Hogy tudok instán más profilt letiltatni?
Van egy profil de csak azért szeretném h töröljék a profilját mert kell a felhasználó neve xd amugy egy olyan profilrol van szó ahol se profilkép se bejegyzések
0 embert követ és 140 követője van. Látszólag egy rég ném használt egyáltalán nem aktív profilrol van szó. Lehetséges ez? Már írtam is neki h kéne a felhasználó neke de semmi esélyt nem látok rá h válaszoljon
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
ez így esélytelen...ha lehetne, akkor én meg azt mondanám, hogy téged töröljenek, mert nekem is tetszik az a felhasználónév, csak hát foglalt...az, hogy használja-e vagy nem, azt meg nem tudhatod, mint ahogyan nem is adhatják ki az aktivitását.
nekem is sok ismerősöm van, akik kitudja miért regisztráltak, nézegetik is mások képeit, tehát használják attól függetlenül, hogy nem követnek senkit és nem is töltenek fel semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!