Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Úgy is működik a messenger ha...

Úgy is működik a messenger ha letörlöm a facebook profilom?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta nem használom a facebookot, feleslegesnek tartom, tele van reklámmal, spammel. A messengert viszont napi szinten. Csak az lenne a kérdésem hogy működik úgy is a messenger ha letörlöm a facebook profilom?

2019. okt. 25. 07:09
 1/4 anonim válasza:
100%
Ezt így konkrét nem tudom, de van jónéhány ismerősöm, akinek van messenger-je, viszont fb. profilja nincs, mert nem kell hozzá. Annyi, hogy náluk, ha rámegyek a chat profiljukra, nincs ott az fb. profil ikon, viszont ugyanúgy megy a chat.
2019. okt. 25. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Simán csak telefonszámmal kell regisztrálni a Messenger alkalmazásban és úgy működik. Ekkor viszont egyenként kézzel kell keresgetni ismerőseidet, hogy tudj csevegni velük, mert nincs összekötve FB fiókoddal. Ha névjegyzékhez való hozzáférést engedélyezel, akkor telefonszám alapján is megtalálhat pár ismerősödet.
2019. okt. 25. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Teló, vagy gép?

Telón gond nélkül menni fog, bár lehet hogy a messengert is törölnöd kell majd újra telepíteni.

2019. okt. 25. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy Galaxy Note9 telefonom chatblakában megmaradtak azok, akiket Facebook ismerősként töröltem. Sőt olyanok is, akik nem Facebook ismerőseim. Megőrülök, de sehogy sem tudom ezeket kitörölni sem az okoson, sem laptopon. Tudna valaki segiteni?
2019. okt. 26. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!