Mit tehetek, ha a laptopon videó nézésnél akadozik, szaggatott a hang és a kép, leginkább teljes képernyőre váltáskor?
Régi gép, az op. rendszert le sem merem írni.., a böngésző Chrome. Minden videónál ez a helyzet, nem csak Youtube esetén. Az mp3 zenéket viszont gond nélkül lejátssza.
Egyelőre nem szeretnék sem gépet, sem op. rendszert cserélni (szinte csak böngészéshez használom), hardverekhez meg egyáltalán nem értek. Tudom, voltak már ilyen kérdések, de annyiféle válasz volt, hogy nem tudtam kiokoskodni belőle a megoldást.
Köszönöm a válaszokat!
Arról tudnátok írni, kb. mennyibe kerülne a bővítés? Abszolút nem vagyok képben árakat illetően, mert a gép már kb. 11 éves, de eddig csak egyszer látott szerelőt.
Socket P (478)---ebben a foglalatban neked Celeron van. Ha rákattintasz a "CPU"-ra kiírja a nevét teljesen.
Szerintem nem érdemes rákölteni Celeron esetén.
Ha rendes C2D-lenne benne még igen. pl [link]
Speccy alapján:
CPU:
Name Intel Celeron M
Code Name Merom
Package Socket P (478)
Technology 65nm
Specification Genuine Intel CPU 575 @ 2.00GHz
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz
Ahogy írták korábban, ez gyengus, de hát egy 11 éves gépnél ez nem csoda.
Azért nem adtam fel a próbálkozást, a Chrome mellé most feltettem egy Midori böngészőt /DuckDuck keresőmotorral/ (mert ezt sikerült letöltenem XP-re..). Ezen talán kevésbé szaggat a videó, de teljes képernyőn így sem élvezhető. Ellenben sikerült megjelenítenie olyan oldalakat, amiket Chrommal már rég nem (egyre több ilyen volt), bárhogy is próbálkoztam. Úgyhogy ennyi előnye legalább már van, aztán majd kiderül, hogy érdemes-e fenn hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!