Évek óta nem tudom mi a baj a Youtube-al Safarin. Miért vágja le a szöveget?
A YouTube a Google tulajdona. A Google-nek van böngészője, ami a Chrome. A szolgáltatásai ezzel a böngészővel működnek a legjobban.
Működhetne tökéletesen az összes többivel is? Egészen biztosan. Érdeke ez a Google-nek? Nem valószínű.
Ha Safari böngészőben nem működnek dolgok, akkor a felhasználók átvándorolnak olyan böngészőkre amikben működik amit szeretnének. Böngészőt könnyű cserélni, YouTube-nak meg nem feltétlenül van jó alternatívája. Így érthetőbb, hogy miért nem baj ez nekik?
Próbáld meg kikapcsolt bővítményekkel, töröld a gyorsítótárat stb.
Megkaptad a lehetséges válaszokat.
- Google szereti a legújabb technológiákat használni, nem feltétlenül érdekli, hogy a többi böngésző nem halad olyan ütemben, mint ők. Noha a Safari szeret dolgokat másképpen értelmezni, de kicsi az esély, hogy egy friss Safari böngészőnek probléma legyen a YouTube főoldala.
- Tehát elképzelhető, hogy régi verziód van, ami még nem támogatja a szükséges css beállításokat (akár Windows-os verziód is lehet, amivel évek óta nem foglalkozik már az Apple) Nagyon szuper, hogy leírtad, hogy úgy gondolod, hogy friss meg minden, csak nem derül ki belőle a valóság.
- Ha friss verzió és mégis problémás, akkor valószínű, hogy valamilyen bővítmény van telepítve, ami miatt hibásan jelenik meg az oldal (hirdetésblokkoló?).
- Nem sok esélye van ugyan, de gyorsítótárból is tölthet be régi stíluslapot, ami miatt rosszul jelenik meg.
Tehát, vagy Google, vagy Safari, vagy felhasználói hiba. Nagy eséllyel a legutolsó lesz.
Igen, szerintem is felhasználói probléma, de ezt nagyon könnyen kiderítheted.
Csinálsz egy új felhasználót, belépsz, és megnézed, hogy mi a helyzet. Ha nincs probléma (szerintem nem lesz), akkor egyértelműen valamilyen beállítást hordozol frissítésről frissítésre, ami ezt okozza. Ez esetben érdemes teljesen alaphelyzetre hozni a Safaridat, és talán megoldódnak a problémáid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!