Hogy lehet csatlakozni az ingyenes wifi-hálózatra, ha nincs az az oldal, ahol el kell fogadni a feltételeket?
Szóval vannak ezek a jelszó nélküli free wifik, csak el kell fogadni mindenféle feltételt a használatához, ugyebár csatlakozáskor ugrik fel egy ilyesmi:
Ugye itt kipipálom, és a "Csatlakozás"-ra nyomok, akkor bejön általában egy üdvözlő oldal, és utána működik a net, szuper.
Viszont van egy csomószor, hogy egyszerűen nem jön elő ez az oldal, ahol el kell fogadni a feltételeket - vagy semmi nem történik, csak a szürkeség, vagy pedig egyből a következő "Üdvözöljük" képernyő jelenik meg, de előtte nem fogadhattam el a feltételeket, szóval hiába üdvözölnek, nem tudom használni az internetet.
Múltkor 2 órán(!) keresztül hiába próbálkoztam a wifivel egy külföldi reptéren, elég kellemetlen volt, mert folyamatosan úgy mutatta, mintha már rányomtam volna a feltételek elfogadására, pedig nem.
Valahogy elő lehet túrni azt a képernyőt manuálisan ilyenkor? Hogyan?
Persze, de értelemszerűen én azokra az esetekre gondolok, mikor lenne ilyen oldal. :)
Szerintem rakj fel egy alap böngészőt amiben semmit sem állítasz be ezekhez.
Használd a sajátodat ha már van wifid, ezen pedig a bejelentkezést csináld csak.
- Gondolom a böngésződ valamilyen védelmi opciója / adblocker ... tiltja le a nyílt wifi oldalát / adatküldést róla.
Akkor keresd meg az állomás főkapcsolóját és ki - be.
Egy router újraindítás biztosan segíteni fog rajta...
- A kisiklott vonatokról a videót meg felrakhatod youtub-ra, biztosan sok követője lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!