Ha valaki torrenten nem tölti vissza a letöltött fájlt azt kizárhatják az oldalról?
Kitiltani csak a regisztrálós oldalakról lehet (nCore, Dark-Angel, stb). A regis oldalakon a letöltési/feltöltési arányt számon tartják, és ha egy bizonyos érték alá megy az arány, akkor kitiltanak. Ez az arány legtöbb helyen tudtommal 0.5 de a legbiztosabb, ha 1 felett tartod.
Sőt, ha saját cuccokat is töltesz fel és nagyon jó arányod van, pl. 3-4 körül, akkor kaphat az ember bizonyos oldalakon kedvezményt, szabad letöltést (ha nem töltöd vissza sem romlik az átlag), ilyesmi!
ennek semmi értelme. Egyre több magyar anyag megtalálható már nyílt trackeren is, és azokat viszik be a zártba, hogy ezzel sok bunkó az arányát rontsa/javítsa...
mellesleg szabad regnél regelek 40 accot, és kiszipolyozom. Engem nagyon nem érdekel a visszatöltés, az én áramszámlám terhére.
Ha szar az arányod, akkor törölni fognak. És nem vagyok a free trackerek híve. Nem véletlen a zárt oldal, ahova csak ritkán van free reg. Az már nem csak a le és feltöltésről szól, hanem egy "kis" közösség. Mindenfélében lehet számítani a másikra. Meg egyébként illik visszatölteni, de ez mindenhol benne van a szabályzatban.
Az előzőnek mag azt üzenem, hogy nem kell folyton járatni a gépet, pár ezer forintból csinálhatsz egy szervert, amin csak a torrenteket futtatod, így alig fogyaszt. Mellesleg paraszt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!