TL-WR841N routeren parental control (szülői felügyelet) engedélyezése wifi-n keresztül csatlakozó eszközökre bizonyos időszakokra hogy történik?
Sziasztok!
Néhány hete (2019. szept.) vettem egy új TL-WR841N routert. Sok leírás van a neten a beállításáról, de mégsem jön össze.
A gond ott kezdődik, hogy amikor LAN-on (vezetéken) keresztül csatlakozom a routerhez, akkor ezt nem tudom beállítani felügyelő PC-nek: a MAC címet másolva, majd mentve "Error code: 4727 MAC Address of Parental PC should differ from that of Child's PC. Please input another one." üzenet jelenik meg.
Aztán meg akármilyen start/end értéket állítok be az Add gombra nem reagál, csak a Clear-re, de akkor az egész táblát törli.
Van valaki, aki eredményesen konfigurált ilyen routert? Tudna segíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=lHwtkMDYEio
Annyi jó router márka van, zyxel ... ... ... miért pont tplink?
Mondjuk ha rokonod a boltos megértem, hogy a legnagyobb árréssel rendelkezőt veszed, de hát neked kell szenvedned majd vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!