Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DPD szállítás külföldről...

DPD szállítás külföldről 20-25 nap ez létezik?

Figyelt kérdés

Kínából rendelt telefon, nem postával jön hanem DPD_vel.

De korai az öröm: shipping time 20-25 days....

???

Futárral 20 nap? 1 hónap? Nem max pár napnak kéne lennie?

2019. okt. 14. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Külön expressz szállítás lett kiválasztva? Mert a 20-25 nap az postával jön, és a DPD szerepe annyi, hogy az eladó velük van szerződve, hogy behozzák Európáig a küldeményt (belgiumba, hollandiába, onnantól már szárazföldön jön).

Az expressz szállítás ami neked Kínából az ajtódig elhozza a csomagot, az tényleg 5-10 nap, de feláras szolgáltatás.

2019. okt. 14. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem 20 napot csak a vámon állt a cuccom
2019. okt. 14. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Futárral nem áll, mert még Kínában vámolják, rögtön a rendelés után ahogy felveszi a futárszolgálat, már ott bekérik a vámnyilatkozatot tőled. Ha standard postai kézbesítés volt, akkor jön a holland és magyar posta által, akkor tényleg az utolsó előtti szakasz a központi elosztóban a vámvizsgálat, majd utána viszik ki neked.

Bár elvileg ez is változni fog, és valami más rendszert terveznek bevezetni (minden vámeljárás-köteles lesz, és online kifizeted, nincs oda-vissza levelezgetés):

[link]

2019. okt. 14. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha DPD-vel rendelted, akkor az nem 20-25 nap lesz, hanem 2-3 hónap. Egyébként nem úgy működik, hogy Kínában beül a DPD sofőr az autójába, és egészen a házadig viszi a csomagot megállás nélkül... :D
2019. okt. 14. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:

"akkor az nem 20-25 nap lesz, hanem 2-3 hónap."

Semmi gond, ha nem jön meg 45 nap (naptári nap...) után akkor jogosult vagyok a full refundra MÉG AKKOR IS ha a termék úton van és mégis megjön.....

Szóval én csal remélem hogy túllépi a 45 napot mert akkor termék is és pénz is az enyém.

Volt már ilyen szó nélkül azonnal fizettek.

2019. okt. 14. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
45 napon belül vagy? Kínából én 75 nap alatt még aggódni sem kezdenék el. Az a 20-25 szerintem munkanap lesz, a standard 2-4 hét világátlag. Csak az Magyarországon nem átlag a postai munkaerőhiány, meg a kínából rendelgetés fellendülése miatt. Kínából 60 nap az átlag hajóval, 45 nap után rögtön refundért reklamálni kicsit unfair. Mert te is tudod, hogy úton van a csomag, csak nálunk szarakodnak vele, amiről az eladó nem tehet. De inkább visszafizetni, mert fél a negatív értékeléstől.
2019. okt. 14. 19:24
 7/9 A kérdező kommentje:

", 45 nap után rögtön refundért reklamálni kicsit unfair.

Azt én leszarom hogy unfair mert EL KELLETT FOGADNI az user agreementet a webshop használatához márpedig ez is benne van... és az mindkét felet köti így a korrekt.

Nemde?

Nem én írtan bele hanem ők, de ha már elfogadtatták akkor én használni is fogom!

Egy pillanat dilemma nélkül-.

Unfair?? A szabályzatnak megfelel. Én hoztam a szabályt? Nem. Hanem ők.

Hát akkor nyasgem.

2019. okt. 14. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:

"De inkább visszafizetni, mert fél a negatív értékeléstől."

Szar ügy! Csak nem nekem.

2019. okt. 14. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól van, Balázskám. Hozod a napi hőbörgés szintjét itt is. Emberek kategóriában már ismer mindenki, meg sem próbálod ott folytatni?
2019. okt. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!