DPD szállítás külföldről 20-25 nap ez létezik?
Kínából rendelt telefon, nem postával jön hanem DPD_vel.
De korai az öröm: shipping time 20-25 days....
???
Futárral 20 nap? 1 hónap? Nem max pár napnak kéne lennie?
Külön expressz szállítás lett kiválasztva? Mert a 20-25 nap az postával jön, és a DPD szerepe annyi, hogy az eladó velük van szerződve, hogy behozzák Európáig a küldeményt (belgiumba, hollandiába, onnantól már szárazföldön jön).
Az expressz szállítás ami neked Kínából az ajtódig elhozza a csomagot, az tényleg 5-10 nap, de feláras szolgáltatás.
Futárral nem áll, mert még Kínában vámolják, rögtön a rendelés után ahogy felveszi a futárszolgálat, már ott bekérik a vámnyilatkozatot tőled. Ha standard postai kézbesítés volt, akkor jön a holland és magyar posta által, akkor tényleg az utolsó előtti szakasz a központi elosztóban a vámvizsgálat, majd utána viszik ki neked.
Bár elvileg ez is változni fog, és valami más rendszert terveznek bevezetni (minden vámeljárás-köteles lesz, és online kifizeted, nincs oda-vissza levelezgetés):
"akkor az nem 20-25 nap lesz, hanem 2-3 hónap."
Semmi gond, ha nem jön meg 45 nap (naptári nap...) után akkor jogosult vagyok a full refundra MÉG AKKOR IS ha a termék úton van és mégis megjön.....
Szóval én csal remélem hogy túllépi a 45 napot mert akkor termék is és pénz is az enyém.
Volt már ilyen szó nélkül azonnal fizettek.
", 45 nap után rögtön refundért reklamálni kicsit unfair.
Azt én leszarom hogy unfair mert EL KELLETT FOGADNI az user agreementet a webshop használatához márpedig ez is benne van... és az mindkét felet köti így a korrekt.
Nemde?
Nem én írtan bele hanem ők, de ha már elfogadtatták akkor én használni is fogom!
Egy pillanat dilemma nélkül-.
Unfair?? A szabályzatnak megfelel. Én hoztam a szabályt? Nem. Hanem ők.
Hát akkor nyasgem.
"De inkább visszafizetni, mert fél a negatív értékeléstől."
Szar ügy! Csak nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!