Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kalóznet nevű oldalt hogy...

Kalóznet nevű oldalt hogy lehet használni?

Figyelt kérdés
Nem találok se regisztrációs lehetőséget,se mást,a kapcsolat gomra kattintva se tudok írni nekik.
2019. okt. 9. 08:44
 1/4 anonim válasza:
100%
Engem is érdekelne. Kamu oldalnak tűnik. Írni tudsz nekik ott az e-mail-jük, de választ nem kapsz.
2019. nov. 7. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, kamu oldal.

Minden film 2.1GB meg az összes infó ugyan az minden filmhez.

Ez egy sima kamu reklám spam oldal, soha nem is volt rajta semmilyen letölthető tartalom.

2020. febr. 22. 12:03
 3/4 anonim válasza:
100%
Na szép. De mi értelme?
2020. febr. 22. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Írtam, hogy egy sima oldal ami reklámokat spam-el csak.

Az az értelme, hogy mézes madzag süket dumával odacsábítják az embereket.

Ugyanis ahogy néztem, az esetek döntő többségében mikor régebbi filmek letöltésére keresnek rá az emberek, ezt az oldalt is előszeretettel dobálja be a google. Mint "lehetőséget" az adott film letöltésére.

Maga az az adatbázisa a sok filmcímről megjelenik a google keresésben, mert direkt okosan csinálták meg (a magyarok keresési kulcsszavaik/szokásaik szerint)

Viszont semmilyen háttértár nincsen, ergo sehova nem fog átirányítani egyik hivatkozás sem.

Ha nincs reklám blokkolód akkor már termeled is a pénzt az oldalnak.

Közben még értetlenül várakozol és kattintgatsz tovább, hogy végre elérj valami tartalmat. Ezzel plusz időt töltesz az oldalon, még több reklám jelenik, ne adj isten meg is nyitsz belőlük néhányat, mert megtévesztően letöltési linkbe vannak ágyazva a reklámok.

2020. febr. 23. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!