Hogyan tudom a törölt e-mail címet visszaállítani?
Attól függ, mikor törölted és milyen e-mail cím volt, milyen szolgáltatónál, egyes szolgáltatók bizonyos ideig engedik visszaállítani az adott e-mail címet.
A jelszót nem pontosan írtad be, mivel be voltál lépve és sosem kellett beírnod, el is felejthetted az idők során.
Nos én legelőször azzal próbálkoznék hogy írnék egy levelet a régi e-mail címemre, amiben érthetően leírnám hogy mi történt, és kérném az új gazdit hogy segítsen.
Adj meg telefonszámot, és e-mail címet is!
Ha egy gmail címet töröltek (ha gmail volt), akkor azzal az e-mail címmel többet senki sem regisztrálhat és a visszaállításra is csak kb. 3 hétig van lehetőség, fórumon úgy olvastam.
A Facebook-nak a törölt e-mail címhez nincs köze, viszont ha rosszul írtad be a jelszót, vagy úgy érzékeli "más próbált bejelentkezni" akkor hiába megy az e-mail a nemlétező címedre, hogy erősítsd meg: "tényleg te vagy". Ennyiben van köze a törölt e-mail címhez, de annyiban nincs, hogy e-mail cím törléstől függetlenül működött a Fb fiókod, mert mindig be voltál lépve és sose léptél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!