Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom a törölt e-mail...

Hogyan tudom a törölt e-mail címet visszaállítani?

Figyelt kérdés
2011 óta van Facebookom. Időközben a hozzá tartozó email címet töröltem. Mindig bejelentkezve maradtam,és ezt a fiókot csak Facebookra használtam. Na most,a hétvégén csinálnom kellett egy gyári visszaállítása a telefonomon. Persze a facem kérte az emailt és a jelszót,de mivel ezt a fiókot régebben töröltem,így nem enged belépni. Bár én azt sem értem,így utólag,hogy egy "meghalt" fiókkal hogyan tudtam éveken keresztül facebookozni. Remélem érthető,amit írtam. Sajnos másképp nem tudtam megfogalmazni. Ha valaki tud,kérem segítsen. Nagyon sok családi fotó is rajta van,amit én hülye nem mentették le sehova.
2019. okt. 9. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert bevoltál lépve kisokoska.
2019. okt. 9. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg újra regisztrálni a megszűnt mail címet.
2019. okt. 9. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mikor törölted és milyen e-mail cím volt, milyen szolgáltatónál, egyes szolgáltatók bizonyos ideig engedik visszaállítani az adott e-mail címet.

A jelszót nem pontosan írtad be, mivel be voltál lépve és sosem kellett beírnod, el is felejthetted az idők során.

2019. okt. 9. 08:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen próbáltam újra az az e mailt,de azt írta ki,hogy az már foglalt.
2019. okt. 9. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos én legelőször azzal próbálkoznék hogy írnék egy levelet a régi e-mail címemre, amiben érthetően leírnám hogy mi történt, és kérném az új gazdit hogy segítsen.

Adj meg telefonszámot, és e-mail címet is!

2019. okt. 9. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem adtál meg telefonszámot, hogyha az emailes azonosítás nem jó, akkor arra küldenek egy sms-t...
2019. okt. 28. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha egy gmail címet töröltek (ha gmail volt), akkor azzal az e-mail címmel többet senki sem regisztrálhat és a visszaállításra is csak kb. 3 hétig van lehetőség, fórumon úgy olvastam.

A Facebook-nak a törölt e-mail címhez nincs köze, viszont ha rosszul írtad be a jelszót, vagy úgy érzékeli "más próbált bejelentkezni" akkor hiába megy az e-mail a nemlétező címedre, hogy erősítsd meg: "tényleg te vagy". Ennyiben van köze a törölt e-mail címhez, de annyiban nincs, hogy e-mail cím törléstől függetlenül működött a Fb fiókod, mert mindig be voltál lépve és sose léptél ki.

2019. okt. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!