Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Win10 frissítés után, miért...

Win10 frissítés után, miért pingel az összes játék wifin?

Figyelt kérdés

A drága jó win 10 megint mókolt valamit. Most lan-al jó, de wifivel az összes játék pingel, volt már ilyen egyszer akkor csak vártam és egyszer már nem kellet a lankábel.

Eddig leszedtem a gyári illesztőt a weboldalról, és egyszerűen telepítettem, nem töröltem az előzőt stb. így nem jó.. nincs kedvem már minden össze vissza telepíteni. Ha van rá konkrét megoldás, azt megköszönném.

2019. okt. 4. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

??? pingel ???

Már úgy érted, hogy lagol (itt tud helyes lenni ez a szó, nem amikor összekeverik az alacsony/instabil framerate miatti stuttereléssel)?

2019. okt. 4. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Az hogy a pingem/ms játékok alatt 30- és 3000 közt van. és inkább a 3000-hez közelítve. Nem az fps-em a rossz. Most lan kábellel jó. de múltkor is volt ugyan ilyen, akkor is csak lan-al tudtam játszani wifivel nem. Majd teljesen megfeledkezve egyszer csak wifiről indítottam a játékot és jó volt. De lehet megint az lesz hogy várok heteket mire jön egy frissítés, vagy csak teljesen elkeletkezek róla.
2019. okt. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!