A Netflix Magyarrá változott, akkor hagyományos tv-nek és a torrent annyi?
Most lett új nCore az a neve Mike cc.
Maradni fog a torrent vagy lesz más.
Akkor ott nem lehet letölteni filmeket stb dolgokat?
Múlthéten karbantartás volt az nCore-n és láttam kommentbe facebookon Mike-n lehet letölteni filmet stb.
Az csak egy tesztfelület, a feltöltést ugyanaz a bot adja ami az anyaoldalon van, és ugyanazt a torrentet tölti fel, ami az anyaoldalon van. Az az oldal alapvetően azért nyitott, hogy aki segíteni akar a fejlesztésben, az ott tudja kipróbálni a funkciókat, és visszajelezni a programozóknak.
Letölteni nCore-on kell, mert ugyanaz kerül fel oda is. Az oldal neve pedig Milkie, nem Mike.
Ez pedig egy Netflixes kérdés, ne offold szét.
nem kell félteni a tv-zést és a torrentezést.
gondoltam pár sd minőségben meglévő sorozatot megnézek hd-ben angolul netflixen.
fent is voltak
de az összes évadnak a fele kb.....
és nem fél éve 1 éve kiadott sorozatok.
A legtöbb embernek simán megéri a havi 10€, hogy ne kelljen mindent letölteni. Helyette streamelheti legálisan, sokkal egyszerűbben.
Nem tudom, hogy ti mivel foglalkoztok, de szerintem ti sem szeretnétek, ha valaki "ellopná" a munkáitok végtermékét.
Mellesleg vajon ha mindenki torrentezne, a Netflix hogyan tartaná fenn magát? Vagy a HBO, AMC...
Ha nem térül meg nekik a költsêg akkor kasza és utána mit torrenteztek??
Vége a lehúzós korszaknak, ég veled kábel tv és torrent, éljen a streaming.
Nyugaton van erre fizetőképes kereslet, míg itt keleten nincs, ezért torrenteznek. Hiába jött be a Netflix, nem ez a régió húzza fel a bevételeit, sőt 2019 második negyedévében csökkent az előfizetők száma ahhoz képest, hogy terjeszkedik a szolgáltatás.
De ezt hány kérdésnél elővettük már? Hetente-kéthetente újra és újra megkérdezi valaki és újra és újra elmondjuk ugyanazt. Azt is, hogy a Netflix nem az atyaúristen, és mivel mindenki felépíti a kis saját streaming birodalmát, lassan már 5-10 szolgáltatóhoz kellene havidíjat fizetned hogy elérd a kedvelt sorozatokat. Ez nemhogy megöli a torrentezést, de fel is pörgeti, mert előfizetsz 1-2 streamingre ahol a legtöbbet nézed, a maradékot meg letöltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!