Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A wifi router hibája lehet,...

A wifi router hibája lehet, hogy megszakad a net? (info lent)

Figyelt kérdés

Routerrel van megosztva a lakásban a net, ami igen gyakran megszakad, akadozik, lassú. (a jel erősség a maximumon van). Kicseréltünk minden vezetéket. Hívtam az ügyfélszolgálatot. Volt kint szerelő. Semmit nem tudnak, hogy mi lehet a probléma. Ezután írásban kértem őket, hogy valamit csináljanak, erre azt válaszolták, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot.

Tehát a net naponta minimum 10alkalommal megszakad, hosszabb- rövidebb időre (1perctől akár órákra is).

A routerünk már nem mai gyerek legalább 6-7éves. Lehet, hogy ez a probléma? Ha igen akkor milyet ajánlanátok a helyében? (nem a legdrágább érdekel)

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. júl. 15. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát hallod e ,azt nagyon könnyű volna meghatározni,hogy mi okozza a net szakadozást.

Ha a routert kiiktatnátok egy napra és úgy is megszakadozik a net akkor nem is a router a rossz.

2010. júl. 15. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen nagy valószínűséggel a router a hibás, próbálj meg egy ideig router nélkül csak a modemről kábelen keresztül netezni, ha nem szakad, meg is van a hiba. Itt egy normálisabb router: [link]

otthoni használatra tökéletes

2010. júl. 15. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Erre már én is gondoltam, hogy kipróbálom, hogy kiiktatom a routert, csak sajna az összes gép kell szinte mindig :s (meló) De majd egy hétvégét megpróbálok úgy intézni. Köszönöm még egyszer! :)
2010. júl. 15. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
esetleg egy router FW frissítést megpróbálhatsz
2010. júl. 15. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos fogalmam sincs, hogy mi az. :S Nagyon hülye vagyok ezekhez a számítógépes cuccokhoz :P
2010. júl. 15. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

FW = Firmware

a gyártó honlapjáról töltsd le a legfissebbet és flasheld fel a routerre kábelen keresztül

2010. júl. 15. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Huhh, okés :P Holnap utána nézek. Köszönöm! :)
2010. júl. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!