Hogyan tüntessem el az előugró ablakokat?
Pár hete a gépen, ha bármit csinálok (ha nem netezek, akkor is), a jobb alsó sarokban feljön kb. 10 percenként egy kis ablak, amire ha rákattintok, elvisz egy olyan oldalra, ami "Nyertél", "Randizz velem", szóval ilyen SPAM-féle oldalak. Próbáltam Chrome beállításoknál letiltani a webhelyeket, meg a gép vírusirtójában is jelezni, de az a baj, hogy mikor rákattintok a kis ablakra, akkor látom a címsorban, hogy megjelenik egy weboldal, aztán rögtön átvált egy másikra, majd harmadikra. És így nem tudom letiltani az első címet, csak az utolsót.
A kis ablakok meg mindig megjelennek akkor is, ha bezárom őket, és már nagyon idegesítenek. Valakinek valami ötlet? Megnéztem, és azt írta a vírusirtó is, hogy nincs káros program a gépen, meg a Chrome ellenőrzés is.
Szia!
erre valók az Adblockerek (reklám blokkolók), viszont van olyan spam amin az adblocker sem segít. Milyen vírusírtód van? Csak mert néhány vírusírtónak van külön adblockerje amik általában a spamek ellen is jók.
remélem tudtam segíteni : )
Adware. Kvázi letöltöttél valahonnan egy vírust a gépedre, ami reklámokkal bombáz. Ezért látod böngészőn kívül is, mert települt a gépedre.
Malwarebytes program segít, azzal végezz egy vizsgálatot, kipucolja. Esetleg ha az nem, ott van még a Hitman Pro vagy az AdwCleaner is.
Nem tudom, milyen vírusirtót használsz, de érdemes megfontolni, hogy válts másikra, mert nem is szabadott volna beengednie egy ilyet a gépedre.
Továbbá böngészőbe a Ublock Origin nevű bővítmény is egy hasznos kis cucc, ami kapásból megelőzi, hogy felugráljanak reklámok.
Tévedtem. Azt hittem, hogy mindig felugrik, de igazából csak akkor ugranak fel, ha a Chrome meg van nyitva. Ha leteszem tálcára, akkor is felugranak a kis ablakok.
Próbáltam az uBlock Origint, de ez sem állítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!