Láttam a neten olyan hogy internet modem köré alufóliát tekernet meg minden kütyüt csinálnak és jobb lesz a net tőle. Nekem laptopom van és bele van építve a wifi. Hogyan csináljak én is ilyen cuccot hozzá?
Figyelt kérdés
a mükködését értem csak annyi kell hogy hova tegyek "alufólia antennát"?2010. júl. 15. 13:09
1/3 anonim válasza:
Megsúgom, hogy az alufólia nem árnyékolja le a mágneses zavarjeleket, legfeljebb a szellőzést fogja blokkolni, és megsül a modeme ...
ha jobb netet akarsz, akkor vagy nagyobb antennát vegyél, vagy wifi helyett válts utp kábelre.
2/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=LY8Wi7XRXCA
első válaszoló:ezt a videót nézte valószínűleg.
szóval ő nem a modemet akarja betekerni alufóliával
3/3 A kérdező kommentje:
a 2.-ik válaszoló jól mondja.nekem nem antennám van hanem beépített wireless és azt akarom egy kicsit felgyorsítani
2010. júl. 15. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!