Miért nem megy a videosmart.hu?
Két napja csak a favicon, meg a címsor jön be, de az oldal üres. Teljesen. Tudtok róla valamit? Vagy csak nálam van valami hiba?
Bocs, hogy így tettem fel a kérdést, de nem engedi másképp!
Nem konkrét videót keresek, csak a videosmartot szeretném nézni. De akkor ezek szerint nem csak nálam van a hiba.
Várunk.
A második vagyok.
Nem jön a Firexon és a Chromon.
Jön az IE.-n
Most már küldtem nekik egy üzit, amely így szól:
"Bájos Üzemeltető Urak/Högyek!
Lehet, nem tudnak róla, de akkor ezúton tájékoztatom önöket szívélyesen, hogy a videosmart.hu sem Mozilla Firefox, sem pedig Google Chrome böngészővel nem érhető el, immár több mint egy hete. A lap fülén bejön az oldal címe a faviconnal együtt, és mellette az üres oldal. Alul az állapotsor jelzi, hogy a letöltés kész. Az oldal pedig üres.
Előbb azt hittem, hogy Firefox bug, amit hamar kijavítanak, de mivel Chrome-ban sem jön be az oldal, így a hiba csakis és kizárólagosan az önök sara lehet. Javaslom a probléma mielőbbi elhárítását, amennyiben nem esik nehezükre, mert nem vagyok hajlandó használni a továbbiakban ezt a szaʀ Internet Explorert, sem a Safarit, sem az Operát, sem másik alternatív böngészőt, mert szaʀok, és utálom őket, és főként azért, MERT CSAK!
Kiváló tisztelettel: Név
Lehet, hogy kibannolnak érte? Csak nem tán...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!