Miért nem működik a mobilnetem?
Szóval attól fogva, hogy bemegyek a suliba nem működik a mobilnetem és a térerőm is rosszabb lesz. A mobilnet csak a Messengert tudja betölteni de azt is csak nagyon lassan. És ez nem csak akkor van ha alagsori terembe vagyok hanem ha az emeleten akkor is.
Mondtam ezt anyámnak és ő mondta, hogy lehet, hogy azért van, mert a suliban az internetet kiszélesítették hogy minden teremben jól működjön.
Tényleg ez az oka? Mert senki másnak nincs ilyen baja. És én Telenoros vagyok és egyik osztálytársam szintén az, de neki teljesen jól működik mindig a net.
Szóval mit tudok tenni?
Köszönöm előre is a segítséget!!
Gyenge a telefonodban az Antenna.
Unokahúgom járt hasonlóan az iPhone 6s -el.
Mert a Telekomnak jobb ott a lefedettsége, közelebb, jobb szögben van a torony, így gyengébb antenna nem jött elő.
Telenor -nak pedig rosszabb a jelszintje, ezért jön elő a gyenge antenna probléma.
Nálunk pl. a Vodával telefonálni sem lehet, míg a régi telefonnal aminek külső antennája van, imán maxon hozza.
Köszönöm a válaszokat!!
Szóval ha lecserélem a telefont akkor lehet hogy jól fog működni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!