Facebook profilváltásnál miért mutatja pirossal, hogy 2 értesítésem van, mikor egy sincs?
Figyelt kérdés
Kijelentkezezek, tesóm be, majd mikor én jelentkezek vissza, mindkettőnk profilképe látszik, itt ajánlja fel, hogy ezekbe lehet belépni.
És az én képemen mindig ott van a két piros értesítés, már régóta, de amúgy sehol semmi.
Se olvasatlan levél (régi se, sehol, nincs elfelejtve vagy ilyesmi), engedélykérés sincs, értesítés sincs.
Mobilon is mutatja, ott ráadásul csak én vagyok bejelentkezve, szóval másik profil nem is zavarhat be, mutatja az értesítéseket össze-vissza, néha 4-5-öt is, de nincs olyan, amit ne nyitottam volna meg.
Ez van már vagy egy éve, zavaró, mit lehet vele kezdeni?
2019. szept. 13. 17:31
1/2 Homo Criticus válasza:
Nézd meg, hogy nincsenek-e mégis régebbi, az első képernyőn nem feltűnő olvasatlan üzenetek. Esetleg a megjelenítést szűkítsd az új értesítésekre, akkor jobban kiugrik. Sokszor elég, ha megfelelő türelemmel görgetsz lefelé, és előbb-utóbb eljutsz odáig, ahol feltűnik az "új" értesítés.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt leírtam érthetően.
2019. szept. 21. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!