Facebook ne érzékelje a tartózkodási helyem, azt hogy lehet beállítani?
Jelenleg tartósan nem az állandó lakhelyemen tartózkodom, hanem munka miatt több száz kilométerre onnan. De alapvetően a facebookon az állandó lakhelyemet adtam meg, nincsenek is a munkahelyem közelében ismerőseim, stb.
Igazából nem szeretném senkinek reklámozni, hogy hol dolgozom, nem is írtam róla senkinek. De amikor belépek a facebook profilomba, mégis mindig tele van a munkahelyem címe közeli csoportok meg mindenféle cégek, üzletek vagy szabadidős programok ajánlataival.....
De miért?
Egyáltalán nem érdekelnek ezek, direkt a lakóhelyem környéki emberek és programok érdekelnek, ahova ugyan jelenleg ritkán, de később vissza fogok térni.
Gondolom az ismerőseim is sejthetik már, ha a facebook ennyire ide rak....
MIt tehetnék, hogy a facebook ne érzékelje, hogy honnan jelentkezem be, és elfogadja hogy …-i lakos vagyok és az ottani események érdekelnek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!