Instagram miért nem válaszol az e-mailemre?
Sziasztok! Problémám adódott az instagramon (feltörték a fiokom) , irtam az instagramnak e-mailt, de nem valaszolnak
Van olyan akinek már válaszoltak? Tegnap este írtam, valaszolhatnak még, vagy ne varjam?!!
Helo! Itt egy kis segítség.
Amúgy angolul irtál nekik nem? Mert ha nem akkor nincs miért várjál. Addig is tedd meg a szükséges lépéseket:
Jelszó megváltoztatása / a fiókhoz tartozó e-mail cím megváltoztatása. Ha Facebook-al vagy regisztrálva akkor mind a Facebook mind az Instagram fiókod veszélyben van ha valóban feltörték. Siess mert ha feltörték akkor minden adatodhoz hozzáférnek mind a Facebook-on mind az Instagram-on.
Köszönöm, kedves vagy !
A helyzet az hogy már megváltoztatták a jelszavam!
És olvastam ezt a “személyazonosság ellenőrzés” lehetőséget, kérelmezni kell.. és válaszul küldenek kódot, amit egy papírra kézzel leírva kell tartani, úgy hogy a kéznek, arcnak is láthatóan benne kell lenni a képbe .
Nos én ezt kérelmeztem, de valóban nem angolul.
Na látod? Ez volt a probléma a dologgal.
Itt van még egy kis segítség:
vagy
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!