Melyiknek szebb a képe a HD-nak vagy a DVD rip-nek?
Elvileg a HD-nek, de milyen kontextusban kérdezed?
Mert feltöléseknél a HD-RIP azt jelenti, hogy HD-s kamerával veszik fel moziban, vagy HD-s tévéadás van rögzítve.
A HD nagyobb felbontású és többnyire MP4 kódolású, míg a DVD alacsonyabb felbontású és MPEG2 kódolású, azaz elavultabb, gyengébb minőség.
Aki nem akar torrentezni, annak is hasznos. Erre jó példa vagyok én. A tököm szenvedjen állandóan a lassú, ókommunista technológián alapuló, netezésre/online játékra még alkalmas nettel (10/1MBit), ha egyszer online is megtudom nézni úgy, hogy nem laggolok, illetve nem fog le sokat a sávszélességből. Félre ne érts, én is szeretem a jó képminőséget, még így is képes vagyok 4K-s filmeket leszedni (igaz, 9 órán át akkor senkinek nem kell neteznie), de nekem a sorozatok, amik gyakrabban jönnek ki nem érnek annyit, hogy letöltsem őket... Szeretnék azért netezni is, nem csak letölteni és konkrétan semmi mást csinálni.
"Sidenote": azért a Vidstore.me linkeket szeretem, oda 1080p-be is feltolják az anyagot. Nem egy torrentezett FullHD, de azért bőségesen megteszi, és ez még mindig (!) nem okoz laggot (lekopogom).
A kérdésre válaszolva a HD-nak szebb a képe, a miértet már leírták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!