Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is olvasta ezt a Facebook...

Más is olvasta ezt a Facebook szerződésében?

Figyelt kérdés

Van benne egy olyan rész,hogy szexuális büncselekmény miatt elitélt nem használhatja... Ez komoly?:D Mármint honnan tudja a Facebook,hogy kit ítéltek el?:D

A másik dolog ,hogy kell az engedélyük ahhoz ,hogy új fiókot regisztrálj. Én is azok közé tartozom,akiket a napokban örökre,indoklás nélkül tiltottak...Most várnom kellene arra ,hogy engedélyt adjanak a regisztrációhoz vagy újra tilthatnak. Ez ...😱🔫

2019. szept. 3. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert honnan tudja a facebook hogy hány éves vagy?

Amerikában egyébként regisztrálva vannak. Egyébként szerencsés vagy hogy örökre tiltottak, nekem csak a fiókom tiltották, és a személyem igazolása nélkül nem tudom törölni. Pedig már csak az hiányzik hogy semmi közöm se legyen ahhoz a szarhoz. :)

2019. szept. 3. 08:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem belépésnél kiírja ,hogy azonosítanom kell magam,de ha rámegyek akkor egyből kiadja ,hogy tiltva vagyok. Ha tovább akarok lépni információkért akkor kiadja azt a jelet ,amit akkor látsz ,ha valaki olyannak mennél rá a profiljára aki letiltott... Szóval nemtudom mivan ezekkel,de enyhén szólva undorító ami megy.
2019. szept. 3. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ebben semmi undorító. Az ő oldaluk, azt csinálnak vele, amit akarnak. Ha a te oldalad lenne, te is azt tudnál csinálni vele, amit csak akarsz.
2019. szept. 3. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!