Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert nem telepiti a laptopom...

Miert nem telepiti a laptopom a pendriveokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap vettem egy Lenovo vadiuj laptopot, a boltban helyben telepitettek ra mindent ami szukseges. 3 Kingston pendrive kozott egyet sem tud telepiteni. A csatlakozasi hangot kiadja, de nem telepiti. Nagyon lassan az egyikkel megkuzdott es, amit kiirt: Data Traveler 3.0 illesztohi ba. Mit csinalok rosszul?

2019. aug. 30. 11:03
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

A boltokban sokszor csak kapkodnak és bekenik sárral, majd jól van az úgy.

Biztos hogy fel lettek telepítve az illesztőprogramok?

2019. aug. 30. 11:07
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

Kérlek ne privátba!

"Szia! Ezt valahonnan meg tudom tudakolni a gepen keresztul?"

Az eszközkelezőből.

Főleg itt s chipset driver a fontos.

De segítek ha mondasz egy pontos típust. És azt, hogy milyen operációs rendszert telepítettek.

2019. aug. 30. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Lenovo idepad 330-15 IKB laptop, Windows 10-el

Ma bevittem a szervizbe ezzel a problemav es 2 pendrival. Mukodik, nagyon megorultem, mindektto hasznalhato.

Viszont barmelyik masikat teszem bele, nem mukodnek.

Mar nagyon ideges vagyok.

2019. aug. 31. 14:33
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Hát akkor valami a csatlakozóval van. Nekem az asztali gépem, utólag vásárolt előlapi panelján lévő USB 3.0 csatlakozóm csinálja ezt. Bizonyos pen drive -ok azonnal működnek, bizonyosak meg nem.
2019. szept. 1. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!