Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ez, mit lehet vele...

Miért van ez, mit lehet vele csinálni, hogy csak egy legyen?

Figyelt kérdés

UPC-s routerem van ami 3 különbőző nevű WI-FI-t oszt meg.

A jelem nagyon gyenge és szerintem ez közre játszik nála :/

2019. aug. 29. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi az hogy 3 különbözőt?

Belépsz a routerbe, modembe, 192.168.0.1

admin

admin

a belépő.

megkeresed a wifi részt és megnézed

milyen a jelerősség, bár gondolom maximális, és nem tudom lehet-e állítani, de lecsekkolhatod.

Megoszt egy 2.4GHz-es wifit, megoszthat egy 5GHz-est de szerintem vagy az egyiket vagy a másikat, úgy tudom egyszerre nem megy mind a kettő, de lehet tévedek.

Aztán megosztja a community wifit ami semmit nem befolyásol.

Lehet hogy túl sok router ad ugyanazona frekvencián.

Próbáld ki, hogy az 5GHz-es hálózatot használod ott több a csatorna és kevésbé zavarják egymást, csak nem lesz olyan nagy a hatótáv, de próbáld ki!

Csatlakozz, az 5GHz-es-re.

A másik, hogy arrébb teszed kicsit a routert.

Vagy kézzel választasz olyan csatornát, amin nem sokan adnak.

Egy lakótelepen sok lakásban lehet ugyanaz a frekvencia csatorna használatban amik zavarhatják egymást.

Wireshark-kal program megnézheted mennyi adatcsomagot dob el a géped wifin.

Fekete színnel jelzi, töltsd le wireshark portable edition, indítsd el és a wifi-t szűrd le, és ha sok a fekete csomag akkor valamiért eldobálja, retransmitted packets. újraküldött csomag, nem biztos hogy ez a neve angolul, de valami hasonló.

2019. aug. 29. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!