Fujitsu siemens amilo 1505 pi laptopom van. Hogy kell rajta a wi-fi-t beállitani?
köszi a választ
Körbenéztem a laptopomat de nem találtam rajta semmi gombot. Jobb oldalán van egy kis kihuzhato müanyag arra van ráirva hogy PULL.De ez nem hinném hogy a wiFi bekapcsolására szolgálna.
Gondolom XP-t használsz.Én is hasonlóan jártam, nekem Li2727-esem volt, itt sajna software-esen kell megoldani a dolgot, mert se hardware gomb nem volt rajta se HotKey.
Töltsd le a Fu-si oldaláról azt a kis progit ami alapvetően egy Vistás progi, de simán megy XP-n is. (A neve Launch Manager, le tudod tölteni a [link] -ról )
Vistán és Win7-en már nincs ilyen gond, azok alapból tudják.
Azt be szoktam rakni startup-ba ( Start menu -> programs -> Startup ) Akkor minden indításkor alapból elindul. Be kell kattintani, hogy kapcsolja be a Wifi-t, vagy Blue tooth-ot.
Lehet automatizálni is, de én ezt nem tartottam fontosnak saját gépen. Guglin találsz egy csomó VB meg egyéb scriptet, hogy hogyan lehet automatikusan bekapcsolni a Wifit.
Good Luck! ;-)
17:25 kedves vagy:D
am jah sikerült. Csak egy pöcköt kellet eltolni és már jo is. Csak oylan kicsi volt a gomb hogy alig lehet látni szoval aki nem tud rola az nagyon észre se veszi.
THX a kommenteket.
21:13; 17:25 vagyok
Jah, én mindig ilyen kedves vagyok >:) Már megszoktam, hogy csak akkor jelez vissza bárki is, hogy nem jó a megoldás...:-/
Viszont Jó, hogy megtaláltad a gombot, mert egy barab leírást nem találtam arról, hogy van rajta gomb :-((( Nah, mindegy, a lényeg, hogy a gond megoldódott :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!