Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fujitsu siemens amilo 1505 pi...

Fujitsu siemens amilo 1505 pi laptopom van. Hogy kell rajta a wi-fi-t beállitani?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Először is, valahol a laptop oldalán van egy wi-fi kapcsoló. Azt nyomd be
2010. júl. 13. 20:00
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ

Körbenéztem a laptopomat de nem találtam rajta semmi gombot. Jobb oldalán van egy kis kihuzhato müanyag arra van ráirva hogy PULL.De ez nem hinném hogy a wiFi bekapcsolására szolgálna.

2010. júl. 13. 20:16
 3/10 bp1985 ***** válasza:
47%
akkor fn+ valamelyik f (1-10) bill.
2010. júl. 13. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Gondolom XP-t használsz.Én is hasonlóan jártam, nekem Li2727-esem volt, itt sajna software-esen kell megoldani a dolgot, mert se hardware gomb nem volt rajta se HotKey.

Töltsd le a Fu-si oldaláról azt a kis progit ami alapvetően egy Vistás progi, de simán megy XP-n is. (A neve Launch Manager, le tudod tölteni a [link] -ról )

Vistán és Win7-en már nincs ilyen gond, azok alapból tudják.

Azt be szoktam rakni startup-ba ( Start menu -> programs -> Startup ) Akkor minden indításkor alapból elindul. Be kell kattintani, hogy kapcsolja be a Wifi-t, vagy Blue tooth-ot.

Lehet automatizálni is, de én ezt nem tartottam fontosnak saját gépen. Guglin találsz egy csomó VB meg egyéb scriptet, hogy hogyan lehet automatikusan bekapcsolni a Wifit.

Good Luck! ;-)

2010. júl. 13. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. júl. 13. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Sikerült ?
2010. júl. 14. 04:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd nyüszizik, ha nem sikerült
2010. júl. 14. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
igaz is
2010. júl. 14. 18:39
 9/10 A kérdező kommentje:

17:25 kedves vagy:D

am jah sikerült. Csak egy pöcköt kellet eltolni és már jo is. Csak oylan kicsi volt a gomb hogy alig lehet látni szoval aki nem tud rola az nagyon észre se veszi.

THX a kommenteket.

2010. júl. 14. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

21:13; 17:25 vagyok

Jah, én mindig ilyen kedves vagyok >:) Már megszoktam, hogy csak akkor jelez vissza bárki is, hogy nem jó a megoldás...:-/

Viszont Jó, hogy megtaláltad a gombot, mert egy barab leírást nem találtam arról, hogy van rajta gomb :-((( Nah, mindegy, a lényeg, hogy a gond megoldódott :-D

2010. júl. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!