Van olyan oldal a YouTube-on kívül, ahova fel tudok tölteni bármilyen zenét?
soundcloud ha 1 dalról van szó
mixcloud ha 1 mixről van szó
köszi, majd lehet megpróbálom
én olyan zene oldalra gondoltam, ahova teljes albumot fel lehet tölteni privátba, a SoundCloud-dal már próbálkoztam, de nem jártam sikerrel, mert néhány számot eltávolított a szerzői jog miatt, talán a Deezer, vagy a Spotify megtenné, de nem vagyok benne biztos, mert ott is rengeteg olyan szám van, amit nem lehet elérni az országban
Apple Music. Jobban mondva az ő kis társa, az iCloud Music Library. Százszámra töltöttem fel zenéket, amik nincsenek fent a streaming katalógusban.
Deezer is jó lehet. Ott böngészőn keresztül van rá lehetőség. Viszont Chromecasten és Airplayen nem küldheted ki a feltöltött MP3 számokat! Sőt, a lejátszás is összeomlik, ha MP3 található egy lejátszási listában amit szeretnél kiküldeni hangszóróra vagy tv-re.
Ez Apple Music-ban gördülékenyen működik. Csak a béta app még kissé bugos Androidon.
„És filmeket sorozatokat hova lehetne feltölteni privátba YouTube-on kívül?”
Felhőben tárolható, ha nem készítesz róla megosztható linket. Azonban, ha jobb megoldás kell, akkor Plexet is támogató seed szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!