Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google útvonaltervezésből...

Google útvonaltervezésből részeket törölni?

Figyelt kérdés

Van egy idegesítő szokása, amikor az útvonalat egérrel áthúzom máshová, továbbra is elkanyarodik a nem kívánt részekre. Mintha azt bárki közbenső célként jelölte volna meg.

De nem, hiszen azért húzom el, mert én pont másfelé akarok kanyarodni.

Plusz célokat adhatok hozzá amennyit akarok, de felesleges kitérőket törölni már nem tudok. Pedig régen mintha rájöttem volna, de megint nem bírok vele.

Tudja valaki a megoldást?

PC, Firefox.

2019. aug. 23. 15:30
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha egyszerre klikkelsz a kitérőpontra jobb és bal klikkel, akkor törli. De nekem általában többször kell próbálnom, mire sikerül.
2019. aug. 23. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy nem sikerült, de pár év után véletlenül rájöttem (ritkán szórakozom ezzel).

A kulcs valóban a kitérőpont, ami fehér körrel jelenik meg, a kék pontok között, ha már egyszer elhúztam egy pontot. Utána arról már nem bír leszakadni, mert kötelező érintési helynek tekinti.

Ezért vagy ugyanazt a pontot kell áthúzni máshová, vagy fogok egy másik pontot, ráhúzom a korábbira, ekkor megjelenik egy felirat:

"Az egyesítéshez engedje el"

Tehát az egér balgombját elengedem és kész. Utána már azt az egy pontot tudom mozgatni tovább, nem fog ragaszkodni a korábbihoz.

2022. nov. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!