Mennyi figyelmeztetést kaptál nCore-on? És miért?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 11:10
1/10 anonim válasza:
Semennyit, de jópár torrentemet törölték. A legtöbbet dublikáció miatt (én tettem fel azt is pakkban), volt amit túl nagy képszélesség miatt.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszike a választ. Még jöhetnek válaszok. :)
2019. aug. 22. 11:23
3/10 CspCsj válasza:
Egyet, hogy régen jelentkeztem be.
Utána töröltek inaktivitás miatt.
4/10 anonim válasza:
Egyet, az asszony nem fogta fel hogy minimum 48 órán keresztül futnia kell a torrentnek, én meg gyanítottam hogy nem annyira agysérült hogy ellenőrizni kellene. Később küldtem neki meghívót, gondoltam arra majd odafigyel, de pár hónap után ki is vágták.
5/10 A kérdező kommentje:
ma 13:11 És akkor odalett a -1000 pont a semmiért, mi? :(
2019. aug. 22. 13:16
6/10 anonim válasza:
Jó is lenne ha már mindenki elfelejtené a filmek/sorozatok és a zenék letöltését 2019-ben.
7/10 anonim válasza:
TV és a torrent halott már évek óta, végre lesz széles rétegben elérhető alternatíva. Streamingé a jövő...
8/10 anonim válasza:
#7: Hát nagyon nem. Egyrészt ha nincs net meg vagy lőve (nálunk napi szinten elmegy többször is, de van hogy félnapig sincs), sok helyen még mindig kevés a sávszélesség hozzá, illetve NINCS olyan Streaming szolgáltatás amin keresztül megfelelő minőségben lehetne elérni a zenéket. Mondjuk már van rá kezdeményezés, de a kínálat még közel nulla. Én ha tehetem megveszek minden kiadványt amire szükségem van, de zenéből volt már párszor hogy le kellett töltenem netről mert már nem lehetett sehol sem hozzájutni.
9/10 anonim válasza:
8# Mondjuk tényleg sok embernél, olyan magyarosan letöltjük, abból is vmi ócska bdrip-et. Zene meg a sima YouTube-ról, vagy onnan konvertálva ótvar minőségben. De 2019-ben nem vagyok hajlandó ilyen dolgokkal szórakozni. A kényelemért és a kimagasló választékért meg fizetni kell. A lineáris tévé a fiatalok között halott. Az idősebb korosztály és a vidék miatt létezik még egyáltalán. De szerintem 10 éven belül már csak egy régi emlék lesz mint a hétfői adásszünet :)
10/10 anonim válasza:
2 csak. Egyik inaktív másik a feltöltés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!