Facebokk tiltás megoldás?
Figyelt kérdés
Le vagyok 4.honapja tiltva es kaptuk sokan egy vegleges bannt de azóta semmi nem valaszolnak es minden szabalyt betartottam2019. aug. 21. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nincs rá megoldás. Ha úgy ítélték meg, hogy te megszegtél valamilyen szabályt, és kimondták hogy a tiltás végleges, nem tudsz vele mit kezdeni. Lehet nincs igazuk, de fognak vele foglalkozni, ezt beláthatod, hiszen eltelt 4 hónap, és közölték hogy a döntés végleges.
Csinálj új fiókot.
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz.. Várok meg egy hetet es annyi tasznak hatha vissza irnak
2019. aug. 21. 19:14
3/4 anonim válasza:
Ha kaptál üzenetet arról, hogy a döntés végleges, nem fognak többet kommunikálni az esetről. Egyszer elmondták, a végleges az végleges marad.
Itt végig tudod nézni a többiek esetét, ha van rá türelmed (900 komment):
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__9..
4/4 A kérdező kommentje:
Követtem tudom.. Mennyien jartak igy
2019. aug. 21. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!