A letiltott személy látja azokat a képeket, amiken meg vagyok jelölve, ha egy közös ismerősünk teszi fe?
Figyelt kérdés
Megjeleníti a hírfolyamában vagy rá kell menjen az ismerős adatlapjára, hogy lássa?2019. aug. 20. 17:25
1/4 anonim válasza:
A letiltott személy más lapján lát téged. Egyébként a letiltás azt jelenti, hogy számára többé nincs oldal.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de a hírfolyamában jeleníti az adott képet meg?
Azaz görgeti a fecebookot és kiadja azt a képet a facebook neki, amit a közös ismerős feltett és én is rajta vagyok, vagy csak akkor mutatja neki a Facebook, ha direkt rámegy a közös ismerős adatlapjára?
2019. aug. 20. 17:33
3/4 anonim válasza:
Aki felrakta a képet és őt nem tiltottad le, akkor látni fogja, csak a megjelölést nem fogja látni vagy nem lesz kattinthato a profil.
4/4 anonim válasza:
És hogyha egy korábbi közös képet belájkolok arról kap értesítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!