Wifi router összekötése?
Figyelt kérdés
Adott egy Arris modem (vidanet) ebbe kapcsolódik a koax kábel,telefon ,internet.
Nekem van egy TP-Link WR841N wifi router.
Hogyan kell összekötni az eszközöket,hogy legyen wifi?
A TP-Link router csak a wifi miatt kell.
Az internet sebességem 100Mbps.
Tudom ez a router nem fogja hozni a teljes sebességet,majd később cserélem. Egyenlőre az összekötés a fontos.
Köszi a válaszokat!
2019. aug. 19. 16:03
1/5 anonim válasza:
Router Wan portját össze kell kötni a modem megfelelő portjával UTP kábelen és a router webes felületén be kell állítani az internetkapcsolatnak megfelelően mindent, ami kell. Felhasználónév, jelszó, amkmit a számítógépen megadtál, gondolom most csak a modem van a géppel összekötve.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen!Úgy van össze kötve. Viszont felhasználó nevet,jelszót nem kaptam.
Legalábbis nem tudok róla.
Bedugta a szerelő az utp kábelt a modembe,és működött az internet.
2019. aug. 19. 16:28
4/5 anonim válasza:
Egy UTP kábellel kösd össze a számítógépet a router egyik portjával, majd a böngészőből nyisd meg a 192.168.0.1 címet! Az alapértelmezet felhasználónév/jelszó admin/admin.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2019. aug. 19. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!