A battleknightban miért győz le mindig a zombi és a vámpír?
Figyelt kérdés
+szor, 4x annyi az összes attribútumom, a sevzésem és a páncélom is többszöre. volt már hogy 5xöse, de még sogha nem sikerült legyőznöm egyiket sem. miért győznek mindig? és leveszik az életemet. ráadásul még a pozitív erő karmám is aktiválva van, ami 10 erőpontot ad. így már 34 az erőpontom, ezeknek meg csak 5-6. mi van??mit kell tennem? 23/L2010. júl. 13. 08:57
1/5 anonim válasza:
Remélem, hogy az a 23/L jelzés csak "Level 23"-ra utalt. Mert ha nem akkor biszony nagy gáz van.
Szerintem vedd meg a Medvedisznóembert, az tuti kinyiffantja az összes szörnyet. Vagy Babi nénit. Ő is jó arc.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, sajnálom, de 23 éves és lány vagyok. miért gáz? valaki farmozik meg mindenféle mással játszik. vagy körömlakkokat néz a neten. nekem ez a dilim, lapozzunk. szeretek vele játszani. és ennyi. ettől sem kevésbé nem vagyok NŐ, sem hülyébb nem vagyok. szóval tedd túl magad rajta.
2010. júl. 13. 16:36
3/5 anonim válasza:
Szia hát ezek a játékok manapság ilyenek azért vannak kitalálva hogy hozzák a szolgáltatónak a pénzt (sms-ben)pl rendelsz 90 rubint 500 ft-ért akkor veszel + 10 erőpontot adó páncélt és erősebb leszel és letudod gyűzni deha alap páncélban mész neki nem tudod
4/5 A kérdező kommentje:
de nem alap a páncélom sem. tök erős vagyok. amúgy fizetni nem fizetnék érte soha. elvből.
2010. júl. 13. 19:48
5/5 anonim válasza:
Elmondom miért van ez... Azért van, mert nem csak fizikai sebzést kapsz, hanem elemi-t is énis csak később jöttem rá. Ha megnézed üzenetbe ott van :
Vámpir x Fizikai és x Elemi kárt okozott.
Engem a faszellem ölt meg mindig így, azóta vettem egy Tüz/Méreg/vagy akármi más sebzéses fejest v akármi mást (pl jó egy jég sebzéses cipő, bármi..)
És azóta én kva nagyot csapok bele, ezért verem le.
Remélem tudtam segíteni :D 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!