Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudna segíteni aki WhatsApp-ot...

Tudna segíteni aki WhatsApp-ot használ iPhone készüléken?

Figyelt kérdés

Jelenleg iPhone 8 mobiltelefonom van, WhatsAppon beszélek a párommal, csak vele van az alkalmazásban csevegésem.

Gyakran előfordul hogy nem jelzi a videóhívást, csak az alkalmazás ikonjára dob egy egyest vagy néha még azt sem, ha belépek akkor látom hogy nem fogadott videóhívásom van. Ma pl..: azt sem jelezte hogy írt üzenetet és azt sem hogy hívott, csak akkor mutatta mikor megnyitottam az alkalmazást. Nem hinném hogy ez miatt van, de mindig úgy lépek ki a WhatsApp-ból hogy a vele való csevegésemet ott hagyom, így mikor belépek egyből ott van a beszélgetésünk. Nem befolyásolhatja szerintem a nem jelzést de gondoltam leírom hátha ez áll a dolog mögött. Nagyon megköszönném a válaszokat, sokat segítene! :)

2019. aug. 15. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!