125 kb/sec havi 2 GB-s letöltési korláttal reális 3000 FT/hó-ért?
Lehúznak, de nagyon. Korlátlan letöltés átlag 10 Mb/s 3600-ért a diginél, vagy UPC-nél kicsit drágább, kicsit lassabb, de a tiednél mindenképp gyorsabb megoldás.
Mobilnet esetén is keress mást, ott is láttam már korlátlant 5000-ért.
OFF:
Nem, nemcsak te érzed úgy hogy nagyon lehúznak, én 7-8ezer forintért még azt sem tudom h milyen a netem...
Amikor bekötettük még 3gb-os korláttal volt, később tájékoztattak hogy 5gb-os korlát lett, és amikor átléptük fizetnünk kellett.
Most nem tudom h milyen van (hiába kérdezősködtem) és nem kell túlfizetni, attól félek hogy még mindig korlátozott a netem és egybe kell majd kifizetni a túllépett gigabájtokat. Mert hallottam már ilyet.
Amúgy 240kb/s a max. letöltés, ez nem olyan rossz, de egy ezressel olcsóbban lehetne több mint 600kb/s -os letöltési sebességem, csak sose érek rá, hogy ezt intézzem. Pedig már nagyon kéne váltanom csomagot.
Aztán még is hol laksz ember????
Azért baromi nem mindegy hogy mucsaj puszta vagy Budapest belváros!
Még városonként is változik a szolgáltató, szóval nagyon félreérted ezt a rendszert.
Nekem pl 2900Ft/hó-ért korlátlan 2MB/sec le és 1.5MB/sec fel van a diginél, de van olyan falusi gyerek akinek egy olyan csomagért mint te kiperkál 8000Ft/hót mert nincs más.
havi 11ért van itthon telefon,tv,net.
tv nemtom hány csatorna,telefon az favoritos a net pedig 5 megás (optikai kábellel) (5 mega le;3 mega fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!