Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 125 kb/sec havi 2 GB-s letölté...

125 kb/sec havi 2 GB-s letöltési korláttal reális 3000 FT/hó-ért?

Figyelt kérdés
Valaki tud ajánlani hasonló árban valami fainabbat? vagy én képzelem azt hogy lehúznak?
2010. júl. 12. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehúznak, de nagyon. Korlátlan letöltés átlag 10 Mb/s 3600-ért a diginél, vagy UPC-nél kicsit drágább, kicsit lassabb, de a tiednél mindenképp gyorsabb megoldás.

Mobilnet esetén is keress mást, ott is láttam már korlátlant 5000-ért.

2010. júl. 12. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:

OFF:

Nem, nemcsak te érzed úgy hogy nagyon lehúznak, én 7-8ezer forintért még azt sem tudom h milyen a netem...

Amikor bekötettük még 3gb-os korláttal volt, később tájékoztattak hogy 5gb-os korlát lett, és amikor átléptük fizetnünk kellett.

Most nem tudom h milyen van (hiába kérdezősködtem) és nem kell túlfizetni, attól félek hogy még mindig korlátozott a netem és egybe kell majd kifizetni a túllépett gigabájtokat. Mert hallottam már ilyet.

Amúgy 240kb/s a max. letöltés, ez nem olyan rossz, de egy ezressel olcsóbban lehetne több mint 600kb/s -os letöltési sebességem, csak sose érek rá, hogy ezt intézzem. Pedig már nagyon kéne váltanom csomagot.

2010. júl. 12. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Aztán még is hol laksz ember????

Azért baromi nem mindegy hogy mucsaj puszta vagy Budapest belváros!

Még városonként is változik a szolgáltató, szóval nagyon félreérted ezt a rendszert.

Nekem pl 2900Ft/hó-ért korlátlan 2MB/sec le és 1.5MB/sec fel van a diginél, de van olyan falusi gyerek akinek egy olyan csomagért mint te kiperkál 8000Ft/hót mert nincs más.

2010. júl. 13. 01:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem
2010. júl. 13. 04:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Digi internet az országban ritka mint a fehérholló.Csak nagyvárosban és CSAK panelben elérhető.Ugyanez a UPCnél.Tehát marad a Thome..
2010. júl. 13. 08:07
 6/8 A kérdező kommentje:
budapesten az örsön lakok. akkor aszem it az ideje vmi jobat keresni
2010. júl. 13. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
99%-ban biztos voltam, hogy fővárosi vagy, mert ő náluk szokás, hogy egy kérdésben nem írnak települést, mert az magyar földön alapértelmezésben Budapest a többi 8milló magyar meg nem is létezik, netet ott nem használnak.
2010. júl. 13. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:

havi 11ért van itthon telefon,tv,net.

tv nemtom hány csatorna,telefon az favoritos a net pedig 5 megás (optikai kábellel) (5 mega le;3 mega fel)

2010. júl. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!