Milyen programmal állíthatom be a méretét a profilképemnek és a borítóképemnek a facebookon? Magy. Lentebb
Nem sikerült eddig egy képszerkesztő progival sem, online kicsinyítettem, de ha feltöltöm, az egész képből csak az orrom, a szemem és a szám látszik telibe. Hiába néztem utána mekkora méretű kép kell, hiába vágom le, hiába kicsinyítem, csak az arcom közepe van. Mekkora kellene, milyen program? Ezt már néztem, de nem tudok eligazodni rajta, mekkora méretű vagy pixelű kép kellene.
Egy oldalam is van a fb-on, ott egy borítóképet tennék fel egy üzletről, de totál széthúzza a képet. Egyik fajta képet sem tudok normális nagyságban kitenni.
Segítene valaki?
Nem sikerül az átméretezés. Köszönöm, elolvastam a cikket, de ennyire hülye nem lehetek. Mindenféle egyéb programot tudok kezelni, de ez nem megy. Lehet hogy másik oldalt kellene használnom??? Ezt használtam:
Hiába kicsinyítem icire-picire, a feltöltött fotón csak az arcom közepe látszik.
Milyen progit használjak, amibe beleteszem a képet, és átméretezi??? De még mindig nem értem: mekkorára alakítsam át: 170x170-re? Légyszi, segítsen valaki
Ha ez segít az én profilképem mérete 512x512 pixel.
Borítóképnek meg legyen 851x315 ahogy írja a súgó.De lehet nagyobb is csak akkor le fogja vágni a megfelelő képarányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!