Minimális tárhelyű szöveges honlapot szeretnék, hol lenne érdemes? Már egy ideje keresgélek, de semmi jót nem találok.
Megbízható ingyenes tárhelyet nem fogsz találni. Az ingyenesek pont a rendelkezésre állást és a megbízhatóságot nem tudják garantálni. Emellett egy normális domain-ért így is úgy is fizetned kell.
Ezért én ajánlom neked az ininet.hu -t. Testre szabhatod a tárhelyt, amire szükséged van, és csak azért fizetsz, amit használsz is. Kis igényű honlapokhoz tökéletes, és évi pár ezer forintból megúszod.
Én már vagy 10 éve a [link] vagyok. Mostani honlapom ( [link] is ott van. Elég megbízható. Bruttó 10.000 Ft / év díjon már van tárhelyük.
De ha minél olcsóbbat akarsz, a [link] a legolcsóbb, akiket én így most fejből tudok. 3-4.000 Ft / év a legolcsóbb tárhelyük.
Ingyeneset én sem ajánlok. Nem tudják garantálni a honlapod folyamatos működését.
Azt viszont nem értem, hogy minek egy 1 TB fotó. Több száz képet tartalmazó weboldal esetében sem szabadna, hogy a honlap mérete pár 100 MB fölé emelkedjen. Nem eredeti, ilyen 4000×2000 pixel méretű képeket szeretnél elhelyezni a weboldalon, ugye? Optimalizálni kell a képeket. Akkora méretűre vágni, amekkorában fel lesznek használva a weboldalon, illetve tömöríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!