You tubera hogy kell zenét feltölteni?
Miert? Miert ne lehetne feltenni?
Nem ertem.
Koncert felvetelt szeretnek feltenni,van fent sok,videki koncertek felvetelei,en is szivesen nezem.
De nem ez volt amugy a kerdes...
"Miert? Miert ne lehetne feltenni?"
Felrakhatni felrakhatod, viszont ha a jogtulajdonos engedélye nélkül teszed és rálel (vagy a Youtube automatikus Content ID rendszere szúrja ki), akkor az törlésre kerülhet.
Ennek a háttere a jogszabályokban keresendő:
"26. § (1) A szerző kizárólagos joga, hogy a művét sugárzással a nyilvánossághoz közvetítse, és hogy erre másnak engedélyt adjon. Sugárzás a mű érzékelhetővé tétele távollévők számára hangoknak, képeknek és hangoknak, vagy technikai megjelenítésüknek vezeték vagy más hasonló eszköz nélkül megvalósuló átvitelével."
Forrás: 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról [ [link] ]
Bocsanat,rosszul irtam,videot,amiben zene van egy koncertrol.
De mar megoldottam.
Köszönöm a sok kedvességet, igazán öröm volt veletek diskurálni.
Utolsó előtti.Csak hogy megnyugodj,nem várom a pénzespostát, mivel még sok évem van a nyugdíjig....Amúgy nem kéne személyeskedni,semmit nem tudtok..
Felteszek egy kérdést, direkt odaírom hogy segítő választ várok nem leoltást..
Undorítoak vagytok.
Utolsó,igen,megoldottam, képzeld!!
Fel van töltve ,amit akartam...
Járok rockkoncertekre,és a többiek, akikszerinted " nem emelik fel a seggüket" is had láássák.
Dől belőletek a rosszindulat....
További szép napot,remélem feldobta a napotokat a sok rosszindulatú hsz. !
"Felteszek egy kérdést, direkt odaírom hogy segítő választ várok nem leoltást.."
Nem is azzal van a baj, hanem a folyamatos fellengző hangnemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!