Ingadozik a letöltési sebességem. Mit javasoltok?
Ez 100%-ban szolgáltató hiba. Attól hogy a telefonos ügyfél szolgálton valamit mond az emberke, még nem szentírás.
Nálam ugyan ez volt tavaly, minden este alig volt sávszélesség. Pedig nekem 500-as netem van, de örültem ha megvolt a 10-20mbit.
Persze én is telefonálgattam állandóan, de csak a süket dumát nyomták indítsam újra a modemet stb. Aztán később kiderült hogy valami hálózatbővítést csináltak hónapokig, és ugye az ilyet mindig estére időzítik hogy ne legyen olyan feltűnő ha akadozás van a szolgáltatásban. Plusz ha minél többen használják ugyan azon az ágon a netet, akkor az is eredményezhet negatív sávszélességet. (főleg a gagyibb szolgáltatóknál szokott ilyen lenni)
Na igen, ha a lakhelyed kicsit is a periférián van és nincs optoka, akkor a plafon kb 30/10 rézen. Amit még meg tudsz tenni, hogy veszel korlátlan adat kártyát és kipróbálod azt.
Ahol én lakom, a Telekom réz 40/10-et tud, a 4g-s mobilhálózat meg 60/15-öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!