Hogyan érjem el hogy visszajelöljön Facebookon?
Én inkább ráírtam volna a helyedben és megkérdeztem volna, hogy be-e jelölhetem. Az talán nem annyira tolakodó.
De még mindig ráírhatsz. Lehet, hogy 100 ismerősnek jelölése van és nem nagyon nézegeti őket.
Nekem volt olyan is, aki csak 3 hónap után írt vissza. Nem mindenki facebook függő.
Akkor gondolod hogy van még rá esély hogy visszajelol?
Amúgy köszi a választ!
Ha nem jelölt vissza akkor az azt jelenti,hogy nem is akar,elég kevés esély van rá,hogy egyszerűen csak nem látta. Én is ritkán utasítok el jelöléseket,egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom őket. (persze én csávó vagyok,engem általában olyan jelöl be aki tényleg ismer is és visszajelölöm :D ki tudja egy nő mi alapján dönt :D lehet rajtad kívül már egy csomó csávó bejelölte és már unja a dolgot )
Visszavonni a jelölést nem kell,remény hal meg utoljára,de én a helyedben nem fűznék hozzá nagy reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!