Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan érjem el hogy visszajel...

Hogyan érjem el hogy visszajelöljön Facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nemrég ismertem meg, bejelöltem 2 hete Facebookon de nem jelölt vissza. Nem utasította el csak függőben van. Nagyon jó lenne ha ismerősök lennénk mert szeretnék vele beszélgetni mint barát. Valami tipp?

2019. aug. 9. 10:32
 1/6 Pharaon ***** válasza:
71%

Én inkább ráírtam volna a helyedben és megkérdeztem volna, hogy be-e jelölhetem. Az talán nem annyira tolakodó.

De még mindig ráírhatsz. Lehet, hogy 100 ismerősnek jelölése van és nem nagyon nézegeti őket.

Nekem volt olyan is, aki csak 3 hónap után írt vissza. Nem mindenki facebook függő.

2019. aug. 9. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor gondolod hogy van még rá esély hogy visszajelol?

Amúgy köszi a választ!

2019. aug. 9. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
ugyanmár...fogadnék minden 2. percben ránéz a telójára...simán csak túl gyáva volt ahhoz, hogy egyből az elutasítással tök egyértelműen a tudtodra adja, hogy nem kíváncsi rád. inkább úgy tesz, mintha nem vette volna észre...az kevésbé kínos, ha véletlenül legközelebbi találkozáskor rákérdezel, hogy na miért nem jelölsz vissza?
2019. aug. 9. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor vonjam vissza a jelölést? :(
2019. aug. 9. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem jelölt vissza akkor az azt jelenti,hogy nem is akar,elég kevés esély van rá,hogy egyszerűen csak nem látta. Én is ritkán utasítok el jelöléseket,egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom őket. (persze én csávó vagyok,engem általában olyan jelöl be aki tényleg ismer is és visszajelölöm :D ki tudja egy nő mi alapján dönt :D lehet rajtad kívül már egy csomó csávó bejelölte és már unja a dolgot )

Visszavonni a jelölést nem kell,remény hal meg utoljára,de én a helyedben nem fűznék hozzá nagy reményeket.

2019. aug. 10. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, én is hasonlóan gondolom mostmar😐
2019. aug. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!