Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PCloud fiok törlés után...

PCloud fiok törlés után vissza szereszhető?

Figyelt kérdés

junius 5 kén kaptam egy emailt (csak most néztem meg elöször ) ezt irták "pCloud

Your pCloud has been inactive for almost a year

If you want to keep your pCloud account XRobot1222@gmail.com, sign into it in the next 5 days. Otherwise, your account will be deleted along with all of your files there. For more information, please refer to our Help Center.

Log in to pCloud

Forgot your password? Reset it here.

Best wishes,

The pCloud team" még valahogyan vissza tudnám szerezni a fiokomat iletve a fáljaimat ???

2019. aug. 8. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod visszaszerezni.
2019. aug. 8. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor most enyi ha irok emailt akkor sem tudom azonositani magam hogy ehez a email hez ez az fiok tartozik
2019. aug. 9. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, írhatsz a supportnak, de nem hiszem, hogy vissza tudják állítani.

Mellesleg ha fontos adatok voltak rajta, akkor miért nem jelentkeztél be egy éven át? Vagy miért nem fizettél elő? A legolcsóbb szolgáltatók egyike, 500GB felhőtárhely 4 dolcsi havonta, ami tényleg nagyon olcsó.

2019. aug. 9. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Kitörölték az adataidat, nincs mit visszaállítani.
2019. aug. 9. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!