Mi lehet a probléma?
Mai nap váltottunk Magenta1-re mivel a hűség lejárt a régi szolgáltatáson. A régi net 150/50 volt és bőven meg is volt a sebesség, a mostani viszont 1000/50 abból elvileg 300garantált de hát még a 300mbps garantált sincs meg csak a régi 150mbps de amikor elkezdem mérni pl speedtesten akkor már lehet látni, hogy erölködik meg menne felfele de a végére leesik olyan 400-500ról 150re.
Minden switch / router gigabites
2019.aug.08-án történt meg váltás és ugyan ezen a napon mértem a mostani adatokat.
Beszéltem telefonon a telekommal, eleinte nem az internet miatt hanem egy rendelés miatt, de akkor már rákérdeztem a netre is annyit mondtak hogy elvileg még nem állt át, küldenek ki új csak wifi eszközt és mire az megjön elvileg jónak kell lennie.
Minden esetre szerintem holnap laptoppal elkezdem kimérni mert több switch illetve router is van itthon.
Szerintetek mi lehet a baj mert szerintem ha már menne felfele de nem birja megtartani a sebességet akkor már át állt.
Ha most sem jó, akkor áramtalanítsd a gateway-t, illetve a rá csatlakozó eszközöket.
Majd sorban kapcsold vissza.
(Visszakapcsolásnál a legjobb, ha a gateway-t megvárod, amíg teljesen készen nem áll, vagyis "megtalálta" a netet stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!