Hogyan lehetséges, hogy valaki távlatból látja az én privát facebook üzeneteimet?
Mobilról szoktam netezni, és nem egyszer egyik ismerősöm szóról- szóra vissza küldte azt , amit nem is neki írtam üzenetet? A fiók feltörésén kívűl még ez hogyan lehetséges?
Egyszer kaptam tőle egy sim kártyás telefont ajándékba
Azóta nem az első alkalom, hogy vissza mondja, amit nem neki, hanem mással beszéltem.
Amikor rá kérdezek, azt mondja nem az a lényeg, hogy honnan tudja
Elvileg meg tudod nézni, hogy ki lépett be a fiókodba.
Viszont amit javasolok minimum a gyári beállítások visszaállítása azon a telefonon, majd jelszó csere mindenhol. (de a legjobb lenne firmware reset).
Továbbá átgondolnám, hogy a jelszavadhoz máshol nem tud-e hozzájutni.
És azt is átgondolnám, hogy nem neki írtál-e vagy, nem a másik ember küldte át neki a szöveget.
b. verzió, hogy feltörte a facebook rendszert, de szerintem erre kicsi az esély és nagyobb következménye lehet.
c. még kisebb az esély, hogy hardveresen figyeli a telefonod. Akkor új készülék kell és az már tagadhatatlan kémkedés.
Elvész minden, az a lényege. Le kell menteni mindent. Kép, zene, telefonszám stb..
Holnap írok, ha más nem. De az IT részen is segítenek. Jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!