Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet IP cimet cserélni a...

Hol lehet IP cimet cserélni a Vista-nál?

Figyelt kérdés

Nem találom, hogy hol tudnám átállitani az IP cimem a Vistaban. Ez mindeddig könnyedén ment mig XP-t használtam.

Tudtok segiteni/ utmutatót adni?

2010. júl. 12. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
IP címet a szolgáltató adja. Azt te nem fogod átállítani.
2010. júl. 12. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak belso halozati ip cimet akar allitani,Control Panel, Network and Sharing Center, Change Adapter sttings es onnantol mint az Xp-ben.
2010. júl. 12. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Sikerült megtalálnom, h hová is kell beirni az IP cimem, minden pontos, semmit nem irtam el, de mégsem akar működni :(

A teljesség kedvéért leirom: arrol van szó, hogy most tértem haza küldöldről, és kint más szolgáltatóm volt, aki automatikusan cserélte is a cimet, igy nem kellett bajlódnom vele, itthon viszon a régi megadott, és állandó IP cimemet kellene átirnom, ugy hogy működjön is. A cimmel nincs gond mert ugyanerről a cimről megy az asztali számitogép, és nincs vele gond. Mégegyszer kérném a segitségetek h mi lehet a gond?

2010. júl. 13. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Az nem lehet megoldás, hogy a kapcsolatot letiltod, aztán újra engedélyezed? Elvileg automatice kellene kapnia az IP-t. Szerintem legalábbis. Hiszen ha nem automatikusan kapja, akkor honnan tudnád előre, hogy milyen IP-t írj be kézzel? Most jó, mert van másik géped, azon meg tudod nézni, de mi van akkor, ha csak ez az egy gép lenne? Próbálhatod ám azt is, hogy a jelenlegi kapcsolatodat nem tiltod, hanem törlöd, és új kapcsolódást építtetsz ki az oprendszerrel. Vagy nem törlöd, és emellé kérsz új kapcsolódást.
2010. júl. 14. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!