Messengern elküldött üzenetem fb ismerősnek nem érkezik meg?
Figyelt kérdés
Más fb ismerős simán megkapta és váltottunk üzit. De mit jelent ha valakinek küldött üzim nem érkezik meg, fehér kariká an a pipa. Ö azt mondja h nem látja bejövöként, ami vagy kamu vagy beállitás bénázás vagy ignorált. Mikor történik k ilyen?2019. aug. 4. 09:00
1/6 A kérdező kommentje:
Most teli pipa karika van már. Ezek szerint átment az üzi. Akkor nem vagyok ignorálva. Megkapja ilyenkor, vagybdirekt nem ír?
2019. aug. 4. 09:28
2/6 anonim válasza:
Megkapta, ha teli a karika. Nálunk vagy net probléma vagy messenger probléma miatt érkezik meg az üzi később.
3/6 anonim válasza:
Most megint volt valamilyen hiba, mert én meg képeket nem tudtam átküldeni. Nem tudom, miért van.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy hete írt üzeneteim vannak elküldött állapotban. Azóta ezerszer fent voltak azok, akiknek küldtem és azóta sem mentek át (tuti nem tiltotogattuk egymást). Megint másoknak meg egyből átmegy. Egy f0s az egész.
6/6 anonim válasza:
Nekem a telefonos alkalmazás magától bezáródik időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!