Illegális tartalom a Google találatai között?
Figyelt kérdés
Rákerestem egy fotóra a neten és a Google találatai egy (több)gyermekp.rno oldalra vezetett. Ha jelentem a Google-nak lefoglalhatják a gépemet bizonyítéknak, vagy csak megköszönik és megteszik a szükséges intézkedéseket úgy, hogy nekem nem lesz belőle semmi bajom, károm?2019. aug. 1. 20:56
1/4 anonim válasza:
"Ha jelentem a Google-nak"
A Google nem hatóság, nem foglalja le a géped.
A Google csak annyit fog tenni, hogy az inkriminált tartalmat eltávolítják a keresési találataik közül.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem a Google-ra gondoltam, hogy lefoglalja. :) Ő tesz további lépéseket, hogy jelenti rendőrség, FBI, stb. felé, hogy megkeresse ezen oldalak fenntartóit. Tudom szinte lehetetlen, de az én gépemet nem nehéz visszakeresni.
2019. aug. 1. 21:26
3/4 anonim válasza:
Téged senki nem fog "bántani", a Google viszont köszönni fogja szépen a bejelentést, és további lépéseket fog tenni annak érdekében, hogy ezeket az oldalakat "uninstallálják".
4/4 A kérdező kommentje:
Akar jelenteni, de közben a Google már eltávolította. Remélem ebből sem lesz bajom, hogy nem jelentettem. Mert gondolom azt tudják, látják, hogy jártam arra. :(
2019. aug. 2. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!